top of page
Тук ще ви покажем най-новите тенденции от 2021 г. и много снимки,
за да ви помогнем ясно да установите какво искате и от какво се нуждаете.

Баня 

Днешните модерни бани са се превърнали в убежище и релакс, за да се освободи напрежението на деня. Времената на простия дизайн на банята отдавна отминаха, днес се появяват нови тенденции и аксесоари

Кухня

Придаването на докосване на цвят с приятни аксесоари, които ни съпътстват при готвене, избора на подходящите мебели или разпределението в дизайна на модерните кухни , са ключът към създаването на собствена среда и чувството за добро място, което заема привилегировано положение в къщата .

Дневна

Модерен и съвременен хол, той ви дава приятно и утешително пространство, за да прекарате много време с приятели, семейство и гости. Най-разумното е, че вашата всекидневна отговаря на личния ви стил, така че домът ви да казва нещо за вашите вкусове и предпочитания.

Спалня

Модерните спални вече са тенденция. Този стил се определя от практичния му характер, от неговите прости и прави линии, които могат да накарат всеки да се влюби. Няма нищо по-добро от това, когато падне нощта, можете да се отпуснете в среда, създадена по ваш вкус и според вашата личност. Звучи добре, нали?

bottom of page